Rămas bun

Imagine

– Te iubesc.. îi șopti la ureche, iar cuvintele lui se tranformară în vibrații facându-i pielea de găină, apoi își atinse fin buzele de pielea ei ca fagurii de miere și coborâ pe șira spinări într-un lanț de săruturi.Apoi indignat de tăcerea ei murmură :
– Mă iubești? se puse într-un cot pe perna moale de satin și își sprijini capul in mână încercând să o descopere in negura camerei.
Ea se descoperi de plapumă și se așeză pe marginea patului evitându-i privirea.
– Tăcerea ta îmi răscolește în minte același gând stăruitor..se lăsă pe spate și își propti privirea-naltul tavan. Gândul acela era ca o muscă pe care în zadar vrei să o alungi.
Ea se ridică ,pași pe vârfuri spre balcon, dase la o parte dintr-o smucitură perdelele și își aținti privirea asupra orașului . Silueta sa goală era luminată de razele albe ale luni și simți atunci mângâierea privirilor lui pe obraji, pe frunte, pe buze ..și apoi coborând pe sânii ei rotunzi.
– Încă îl mai aștepți? o întrebă stăpânindu-și nervii.
Ea parcă hipnotizată de luminile răsfirate ale orașului se indepărtă de balcon.Câteva minute domnii o tăcere ca un giulgiu, timp in care Ea ridică capacul ceainicului, asigurându-se că a mai rămas pentru a-și umple o ceașcă și se aseza picior peste picior in fotoliul vintage din lemn alb tapitat . Sorbi o gură și își aținti privirea asupra lui, iar ochii ei scapără spre el ceva aprig, o răutate impletită cu raceala atunci când cineva întrece măsura și acel ceva e și pe chipul ei fragil încercat până la epuizare de lacrimi si zâmbete forțate.
– Da! răspunse hotărâtă, după lăsă calmă ceșcuța pe masa din aceelași set cu fotoliul.Se ridică parcă înțepată , înșfăcă trench-ul roșu de pe cuier , trăgândul pe trupul ei gol în timp ce se îndrepta spre ușă, lăsând singurătatea să-l strângă de gât.

Reclame

Despre Jade

Her heart was a secret garden and the walls were very high.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s